Új AWAPUHI-Hawaii Gyömbér HydroFormázás

HIDRATÁLÁS,MELYRE SZÜKSÉGE VAN - DÚS HATÁS, A MELYRE VÁGYOTT

Paul Mitchell AwapuhiHawaii Gyömbér Kollekciójának két új luxus termé-kebiztosítja a haj számára a selymes, lágy tapintást. Hatékony növényi összevetői és a nagy teljesítményűformázók és fényvédők maximális hidratációtés könnyen kezelhető, dús formát biztosítanak. A Hawaii szigeteken lakók évszázadok óta ismerik és használják a az Awapuhigyömbér növénynek nedvéta bőrük és hajuk hidratálására és regenerálására.

 

Awapuhi, Hidratáló, Tömegnövelő Hajszárító Spray, 150ml

Nagyteljesítményűhajdúsító, volumen-növelőspray, a megfelelőtartásúfrizu-rához. Awapuhi-Hawaiigyömbért, pan-thenoltés mézet tartalmaz. Megszünteti az össze-vissza szállóhajszálakat, kon-dicionál, védi a hajat a környezeti ártal-maktól, biztosítja a hosszantartópára-állófrizurát. A gazdag összetevők segíte-neka hajszálaknedvességtartalmának megőrzésében, így ahajegészségesen tündököl, könnyed, fényes és lágy lesz, megfelelőtömeggel.UV szűrőt tartalmaz és védi a festett haj színét.Az AwapuhiKollekciólegújabb terméke is parabenmentes.

 

Awapuhi, Hidratáló, Tömegnövelő Hajhab, 200ml

Ez a könnyed, formázóhabkrém minden egyes hajtincset körülölel, kondicionál és maximálisan hidratál. Megszünteti az össze-vissza szállóhajszálakat, könnyed és lágy tapintásúfrizurát varázsol. Más formákhoz pl. loknik és hullámokszárí-tásáhozis kitűnően alkalmazható. Az Awapuhi-Hawaiigyömbér, a csodálatos regenerálóhatásúargánolaj, a tengerisóés a méz kivonat segítia haj nedvesség-tartalmának megtartását. Gazdag kondicionálóösszetevőinek köszönhe-tőena frizura lágy és selymes tapintásúlesz, hidratálja,védi és ragyogóváteszi a hajat. Az AwapuhiKollekciólegújabb terméke is parabenmentes.

A növény regenerálóhatása Paul Mitchell-tis ámulatba ejtette, aki 30 évvel ezelőtt egy napenergiával ellátott, önfenntartóAwapuhitermelőfarmot létesített Hawaii-n. Ősszel,miután az évelőAwapuhivirág elvirágzik, a gyökereket kézzel be-takarítják, majd szárítják, amit egy különleges napenergiával vezéreltkamrá-banvégeznek. Egy egyedülállókivonási módszer lehetővéteszi, hogy az Awapuhigyökerében találhatónövényi zsírokban gazdag összetevőket felhasználják és így azok beépüljeneka hajszálakba, amely könnyen kezelhetővéés fényesséválik.A kollekciómásik fontos összetevője a keratin protein, amit a hajszálak gerincének is mondható, hiszen alapvetőeleme az egészséges és erős hajnak. Az exkluzív KeraTriplexkomplexben találhatókeratint az új-zélandi birkák gyapjújából nyerik, amely gyakorlatilag az emberi hajjal azonos típusúfehérjéket tartalmaz. A vegyszerektől mentes,zöld legelőkön nevelkedett birkákat természetesen a nyírás folyamata során nem éri bántódás. A gyapjút egy különlegeseljárással kezelik, hogy megőrizzék a belőle kivont keretín hajújraépítőtulajdonságait. Ez a három, egymástól eltérőméretűkeratin molekula az AWAPUHI ÉS KERATIN, NAGYHATÁSÚHAJÚJRAÉ-PÍTŐKEZELÉSfőalkotóeleme és megtalálhatóakollekciószámos termé-kébenis.

Hozzászólás hozzáadása

A hozzászóláshoz bejelentkezés.